Egészség és Biztonság – Covid 19 - Mystery Hotel Budapest
9055
page-template-default,page,page-id-9055,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,responsive-menu-pro-slide-right
 

Egészség és Biztonság – Covid 19

Kedves Vendégeink!

A koronavírus járvány okozta helyzet miatt kiemelt fontossággal figyelünk szállodánk tisztaságára, valamint betartjuk a WHO és a Magyar Szálloda és Étteremszövetség (MSZÉSZ) ajánlásait. Szállodánkban az alábbi biztonsági intézkedések vannak érvényben, melyek betartását kérjük.

 

A 194/2021 Kormányrendelet értelmében a 4 milliós oltottsági számot elérve a következőképpen módosulnak a korábbi intézkedések:

 

Védettségi igazolvánnyal nem rendelkező személyek:
Igazolvány nélkül kizárólag üzleti, gazdasági vagy oktatási céllal utazó személyek látogathatják szállodánkat. Esetükben kötelező a maszk viselése a szálloda egész területén, ezen kívül a wellness és fitness részt nem látogathatják.

 

Védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek:

Védettségi igazolvánnyal személyek számára nem kötelező a maszkviselés a szálloda területén, ám zárt területeken továbbra is javasoljuk.
A wellness és fittness részlegünket kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkező személy és a felügyelete alatt lévő 18 év alatti személy látogathatja. 

 

Biztonsági intézkedések érkezéskor és a recepción: 

A főbejárat mellett alkoholos fertőtlenítő pontot állítottunk fel, kérjük, fertőtlenítse a kezét.

Érkezéskor a recepción minden vendég testhőmérsékletét megmérjük érintés nélküli infravörös lázmérővel.

 

Érkező vendégeink bejelentkezéskor kötelesek felmutatni a védettségi igazolványukat és személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványt, amennyiben az nem érvényes vagy már lejárt, úgy munkatársaink megtagadhatják a bejelentkezést. 

 

Közösségi területek és liftek:

Kérjük, a szálloda egész területén tartson 1,5 méter távolságot.
A közösségi területeket, liftgombokat, ajtókilincseket naponta többször fertőtlenítjük.
Kérjük, hogy a liftben egy háztartásban élők kivételével maximum 2 fő tartózkodjon.

 

Biztonsági intézkedések a vendégszobákban:

Az Ön biztonsága és kényelme érdekében a szobák napi takarítása csak kérésre történik, illetve a leágyazás (turn down) szolgáltatást is csak előre egyeztetve tudjuk biztosítani. Kérjük a takarítással kapcsolatban hívja a szálloda recepcióját a 6000-es melléken.

 

Biztonsági intézkedések a szálloda éttermében, a Great Hall területén:

Az étterem bejárata előtt alkoholos fertőtlenítő pontot állítottunk fel, kérjük fertőtlenítse a kezét.
Védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink az asztalnál ülve nem kötelesek maszkot viselni. Belépéskor, távozáskor és az asztal bármilyen okból történő elhagyásakor viszont kötelező a maszkviselés minden vendégünk számára.

 

Az éttermet a 4 milliós beoltottságot követően nem csak szállóvendég használhatja 194/2021. Kormányrendelet alapján.
Éttermi munkatársaink belépéskor kötelesek elkérni azon vendégeinktől a védettségi igazolványát, akik nem üzleti, gazdasági vagy oktatási céllal utaznak, így kérjük vendégeinket, hogy tartsák maguknál az igazolványt. 

Szállodánk étterme a járványhelyzet ideje alatt megváltozott nyitvatartással üzemel:
Büféreggeli helyett, az Á la carte reggeli 07:30 és 10:30 között érhető el az étteremben.
Á la carte vacsora 17:00 és 22:00 között érhető el az étteremben.

 

Biztonsági intézkedések a szálloda éttermében, a Sky Garden Tetőterasz területén:

A tetőterasz bejárata előtt alkoholos fertőtlenítő pontot állítottunk fel, kérjük, fertőtlenítse a kezét. Tetőteraszunkat a 194/2021. Kormányrendelet értelmében bárki látogathatja védettségi igazolás nélkül is. Mivel vendégeink a szállodán keresztül juthatnak fel tetőteraszunkba, így a szállodában való tartózkodás ideje alatt azon személyek, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal a maszkhasználat kötelező.

 

Biztonsági intézkedések a The Secret Garden Day Spa területén:

Szállodánk wellness részlege a 4 milliós beoltottsági szint elérése után a 194/2021. Kormányrendelet értelmében a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink előtt újra megnyit. Azon vendégeink, akik üzleti, gazdasági vagy oktatási céllal érkeznek és nincs védettségi igazolványuk, részükre a szálloda wellness részlege továbbra sem látogatható.

 

Az intézkedések listája legutóbb a 2021. áprilisában frissült és az érvényben lévő jogszabályok alapján alkottuk.

SZOBAFOGLALÁS