Enigma Spa csomag - Mystery Hotel Budapest
1322
post-template-default,single,single-post,postid-1322,single-format-standard,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,responsive-menu-pro-slide-right
 

Enigma Spa csomag

Enigma Spa csomag

Pihenje ki magát és frissüljön fel a Mystery Hotel Budapest szállodában, pezsdítő ’Enigma Spa’ Csomagunk segítségével! A csomag számtalan spa szolgáltatásunk közül nyújt választási lehetőséget, így Ön állítja össze az Önnek legideálisabb, kényeztető kezeléseket: luxusszállás a választott szobakategóriában a tökéletes pihenésért, vendégenként egy 30 perces masszázs és egy 60 perces arc- vagy testkezelés, spa üdvözlő ajándék érkezéskor és fenséges reggeli minden nap a szobában. Ahhoz, hogy a feltöltődés teljes legyen, ebben a csomagban a manikűr vagy pedikűr árából 50% kedvezményt nyújtunk.

Foglalási és lemondási feltételek: Ez a csomagárunk minimum 2 éjszakás tartózkodás esetén érhető el. A foglalás véglegesítéséhez bankkártya garancia szükséges. Amennyiben mégis változnának utazási tervei, kérjük, értesítse a szállodát legkésőbb 7 nappal az érkezés előtt, hogy elkerülje a törlési díj felszámítását. A törlési díj az első éjszaka ára, adókkal együtt.
SZOBAFOGLALÁS