Ajánlatkérő űrlap - Rendezvényhelyszínek - Mystery Hotel Budapest
1060
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1060,page-child,parent-pageid-370,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive,responsive-menu-pro-slide-right
 

Ajánlatkérő űrlap – Rendezvényhelyszínek

Több napos konferencia, vagy csak egy gyors meeting?
Corporate rendezvény, vagy családi esemény?
A Mystery Hotel Budapest konferenciaközpontjának és rendezvénytermeinek egyedi tematikája és különleges hangulata azonnal elkápráztatja vendégeit.
Rendezvényhelyszínek 24-200 m2-ig, 15-140 főig.

Kérjen ajánlatot!

A rendezvény dátuma és időpontja flexibilis

MeetingKonferenciaCorporate rendezvényIncentiveTrainingVacsoraEsküvőFogadásCsoportos szobafoglalásCsaládi eseményEgyéb


Adatkezelési Tájékoztató

SZOBAFOGLALÁS

 

Kedves Vendégeink!

 

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a Mystery Hotel Budapest vezetősége ideiglenes üzemszünetet rendelt el válaszul a COVID-19 világjárványra 2020. 03. 25-től, hiszen mi sem fontosabb jelenleg vendégeink és kollégáink egészségénél és biztonságánál. Az ideiglenes üzemszünet a Great Hall Restaurant & Lounge, a Secret Garden Spa és a Sky Garden Rooftop Terrace egységeinkre is vonatkozik.

 

Amennyiben a körülmények és a kormányzati ajánlások engedik, úgy szállodánk ismét megnyitja kapuit. A továbbiakban minden további információt weboldalunkon, illetve közösségi csatornáinkon teszünk közzé. Az üzemszünettel kapcsolatosan felmerülő kérdés vagy kétség esetén örömmel állunk rendelkezésükre a
mystery@mysteryhotelbudapest.com e-mail címen.

 

 

Őszintén értékeljük a megértésüket, és reméljük, hogy a következő hónapokban ismét tárt karokkal fogadhatjuk kollégáinkat és vendégeinket.

Mystery Hotel Budapest logo